Rendezvénykereső

Esemény neve: Város: Helyszín:

Facebook

Diótörő musical - Szolnok, Győr, Miskolc, Budapest

Dátum: 2017 december
Helyszín: Országosan

Diótörő és Egérkirály musical 2017

A Diótörő történet számos művészt inspirált már, s mára az adventi készülődés és a karácsony egyik "kellékévé" vált. A Diótörő balett általt a történet meghódította a világot, készült már belőle film és rajzfilm is, azonban a legkisebbek számára mégis a musical verzió volt a legkönnyebben befogadható.

A Diótörő sztoriból kreált új mesemusical a Diótörő és Egérkirály múlt évben már teltházzal futott Budapesten, így nem volt meglepő, hogy 2017-ben ismét visszatér, ám ezúttal nem csak a pesti közönség élvezheti majd.

A Diótörő és Egérkirály musicalben a Budapesti Operettszínház két sztárja Gubik Petra és Szomor György mellet a musical színészként már több produkcióban helytálló X-faktor sztár Vastag Tamás is színpadra lép. Melllettük még látható az előadásban Békefi Viktória, Gerner Csaba, Fehér Tímea, Tatár Bianka is.

Jöjjön el ÖN is családjával és élvezze a Csajkovszkijt is elvarázsló  E.T.A. Hoffman meséje alapjánkészülta Diótörő és Egérkirály musicalt. A Hajdú Anita koreográfiájával Egyed Zoltán díszleteivel Papp Jankó jelmezeiben színpadra állított musical Szomor György rendezésében lesz látható a fenti városokban.

Nem is kell ennél szebb üzenet november végén, advent idején, karácsony előtt. Az előadás ajánlott mindenkinek, aki szeret álmodni, szereti a szép meséket, hisz a csodákban, és főleg a szeretet erejében.

A Diótörő és Egérkirály családi musical 2017. december 17 és 29 között!

2017. december 17 - Budapest
2017. december 27 – Miskolc
2017. december 28. - Szolnok
2017. december 29. - Győ

Jegyárak helyszínenként eltérőek!

Diótörő musical - Szolnok, Győr, Miskolc, Budapest
Powered by Interticket