Rendezvénykereső

Esemény neve: Város: Helyszín:

Facebook

Elfújta a szél musical - Sopron MKB Aréna - JEGYEK

Dátum: 2013. augusztus 17.
Helyszín: MKB Aréna -Sopron

Az Elfújta a szél cím című világsikerű műből Oscar-díjas filmet is készítettek, sőt több zeneszerzőt is megihletett a történet.

A Rómeó és Júlia musical szerzője is beleszeretett ebbe a szívszaggató szerelmi történetbe és Scarlett O'Hara, Ashley és Rhett tábornok történetéből egy nagyon mai zenés feldolgozást készített.  Az általa írt Elfújta a szél musical 2013-ban Magyarországon is bemutatásra kerül a Budapesti Operettszíház sztárjaival.

Az Elfújta a szél musical ősbemutatója Szegeden lesz, majd a szegedi premier után rögtön Sopronban is bemutatják.
A darabból Szabó P. szilveszter, Janza Kata, Vágó Zsuzsi és Bordás Barbara már egy kisebb mebutatót tartott a közönségnek az 500. Rómeó és Júlia előadáson, ahol bejelentették azt is, hogy 2013. augusztus 17-én 18-án Sorpnban a MKB Aréna szabadtéri színpadán lesz látható az új musical.

A Budapesti Operettszínház már óriási sikerrel színpadra állította a szabadtéri színpadon a Miss Saigon musicalt és várhatóan ez a produkció is teltházzal fog futni.

A musical főszerepeiben Gubik Petra, Vágó Zsuzsi, Szabó P. Szilveszter, Janza Kata, Nádasi Veronika, Veréb Tamás, Kerményi Miklós Máté és Brasch Bence lesznek láthatóak!

Jegyek: 3990 forinttól

Elfújta a szél musical - Sopron MKB Aréna - JEGYEK