Rendezvénykereső

Esemény neve: Város: Helyszín:

Facebook

Miss Saigon musical jegy

Dátum: 2012-től folyamatosan
Helyszín: Budapesti Operettszínház

Miss Saigon musica a budapesti Oeprettszínházban!

"A musical, amely már legenda" - hangzott a Newsweek kritikája alig néhány héttel az 1989-es premier után. S valóban, nem tévedtek, Claude-Michel Schönberg műve több tízezerszer ment szerte a világon. \"Musicalek jönnek és mennek, de ez a darab maradandó\" - írta a Sunday Times, s az újságírónak igaza lett, hiszen a Miss Saigon a tíz leghosszabb ideje játszott zenés előadás között van.

Ebben az előadásban lép először egy színpadra, egy produkcióban két musicalsztárunk: Christ, az amerikai katonát Dolhai Attila, míg jó barátját, Johnt Feke Pál alakítja, mellettük legkiválóbb művészeink láthatók a Miss Saigonban többes szereposztásban. Mindemellett érdekesség, hogy most is az 1994-es kreatív csapat, köztük a rendező, KERO® hozza létre a produkciót.

A Miss Saigon Giacomo Puccini Madama Butterfly - Pillangóasszony című operája alapján készült, s azon rockoperák-musicalek közé tartozik, melyek a lenyűgöző látvány, a különleges - Puccini idézetekkel teli - muzsika, a remek hangzás és a fölfokozott szórakozás mellett igazi zenedrámák.

Katartikus élményt kínál szinte minden nézőnek!

Főszerepekben Dolhai Attila, Feke Pál, Vágó Zsuzsi, Kerényi Miklós Máté, Vágó Bernadett, Dancs Annamari, Szabó P. Szilveszter

Jegyek már kaphatóak a Miss Saigon musicalre.

 

Miss Saigon musical jegy
Powered by Interticket