Rendezvénykereső

Esemény neve: Város: Helyszín:

Facebook

We Will Rock You musical jegyek

Dátum: 2017-től
Helyszín: Budapest

WE WILL ROCK YOU MUSICAL - BUDAPEST 

A musical történelem legnagyobb sikerei között emlegetik az ABBA dalokból készült Mamma Mia-t, a Michael Jackson dalokból készült Thrillert és a 2002-ben bemutatott világsikert a Queen dalokból készült We Will Rock You musicalt. Az előadás Európától Amerikáig mindenhol siker volt, sőt még Vegasban is játszották, s évek óta tervben van a musical filmes feldoglozása is. Az előadást eddig nem láthatta a magyar közönség, hiszen sajnos a világkörüli turné országunkba nem jutott el. Azonban 2017-ben a Queen musical végre Magyarországra érkezik.

A PS Produkció 2017-ben Magyarországon mutatja be a We Wil Rock You musicalt Budapesten a SYMA Csarnokban. Simon Edit producer a darab rendezésére a Vámpírok bálja kapcsán a hazai közönség által is ismertté vált Cornelius Baltust kérte fel rendezőnek, Póka Balázst művészeti vezetőnek..

Az előadásban olyan jól ismert Queen dalok csendülnek majd fel mint a Radio Ga Ga, Somebody to Love, Bohemian Rhapsody, Who Wants to Live Forever, Don’t stop me now, és peruse a musical címadó data a We Will Rock You.

Bemutató: 
2017. november 24.
SYMA Csarnok

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

We Will Rock You musical jegyek
Powered by Interticket