Koncert > 100 tagú Cigányzenekar koncert - Margitsziget

100 tagú Cigányzenekar koncert - Margitsziget

100 tagú Cigányzenekar koncert - Margitsziget

Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Dátum: 2023. augusztus 17.

JEGYVÁSÁRLÁS

Utazás a világ körül a 100 Tagú Cigányzenekarral 
2023. augusztus 17. csütörtök 20:00 - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A legendás cigányzenekar Budapesten 2023-ban kizárólag nyáron a Margitszigeten, valamint decemberben a Budapest Kongresszusi Központban lép fel teljes létszámban, 100 zenésszel. Minden alkalommal lenyűgözi a közönséget az élmény, mikor a 100 tag együtt lép színpadra és kezdi el játszani a várva-várt, népszerű dalokat.

A 100 tagú cigányzenekar koncertje monumentális és egyedülálló élmény minden alkalommal, mikor közösen láthatjuk és hallhatjuk őket. A patinás együttes maga a csoda, a kincs. Nem véletlen, hogy 2014-ben bekerültek a Hungarikumok Gyűjteményébe, azok közé a kincseink közé, melyeknek fő jegyei a nemzeti érték. Ezt az értéket őrzi és ápolja a Margitszigeti Színház, ahol ismét átélheti a közönség ezt a csodát.

Komolyzenei művek mellett tradicionális magyar cigánymuzsikát, magyar nótát játszanak, a műsor lenyűgöző és megunhatatlan.

„Mindig gondosan figyelek a repertoár összeállításakor, hogy magyar és cigány zeneszerzők darabjai legyenek a műsoron, illetve magyaros és cigányos dallamok felhasználásával íródott külföldi zeneszerzők művei is, mint például Monti csárdása, Brahms magyar táncai, vagy Sarasate Cigányosan című műve.” -mondta Beke Farkas Nándor, a 100 Tagú Cigányzenekar elnöke.

esőnap: augusztus 18.

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top