Koncert > Bonnie Tyler koncert 2021

Bonnie Tyler koncert 2021

Bonnie Tyler koncert 2021

Helyszín: Országosan
Dátum: 2023. július 29.

JEGYVÁSÁRLÁS

Bonnie Tyler koncert 2023

A rekedtes hangjáról – amely mára védjegyévé vált – ismert énekesnő karrierje a ’70-es évek közepén indult, az „It’s a Heartache” című dalával, ám a végső áttörést a ’80-as években érte el, amikor dalaival sorra a világ slágerlistáinak első helyén szerepelt. Fiatal korában olyan legendás előadókra nézett fel és bálványozott, mint Janis Joplin, Tina Turner, Aretha Franklin, Joe Cocker vagy Meat Loaf.

Zenei pályafutása mellett az énekesnő fontos szociális ügyek mellett is hallatja a hangját, mint például a heroinellenes projektek a nyolcvanas évekből, majd később olyan dalokban működött közre, melyeknek bevételéből mozgáskorlátozott gyerekeknek segítettek.

A „Total Eclipse of the Heart”, a „Holding Out for a Hero” vagy az „If You Were A Woman (And I Was A Man)” című slágerei mind a mai napig a rádiók állandó játszási listáin szerepelnek. Közel ötvenéves zenei pályája során számtalan zenei és életmű díjjal tűntették ki, dalai állandó szereplői sorozatoknak, filmeknek és musicaleknek, valamint 17 nagylemez és több millió eladott album büszke birtokosa. Bekerült többek között a Guinness-rekordok Könyvébe is, és ő lett Nagy-Britannia egyik legsikeresebb és legismertebb énekesnője, aki folyamatosan koncertezik és jelentet meg albumot.

Bonnie Tyler koncertje 2023. július 29-én a Mézesvölgyi Nyár Szabadtéri Színpadán Veresegyházon kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top