Koncert > Budavári Palotakoncert az Operettszínház sztárjaival

Budavári Palotakoncert az Operettszínház sztárjaival

Budavári Palotakoncert az Operettszínház sztárjaival

Helyszín: Budapest
Dátum: 2022.08.5-6.

JEGYVÁSÁRLÁS

Budavári Palotakoncert 2022

A Budavári Palotakoncert két producere, Vadász Dániel és Nacsa Olivér 2013-ban azzal az a céllal hozta létre az első operett-gálát az Oroszlános udvaron, hogy a színházi évad nyári csöndjét megtörjék és az impozáns környezetben a lehető legtöbb emberhez eljuttassák a ma már hungarikumként jegyzett magyar operett műfaját, mely világmárka lett.

Az elmúlt években a telt házas, tomboló siker is bizonyította, a budapesti operett-fesztivál nem csak új helyszínt ad a nyárra a műfajnak, hanem ennek első számú presztízsrendezvénye lesz a következő években a Palota legszebb udvarán, ahová Európa és a világ augusztusban kikapcsolódni jár. A terv célt ért, hiszen nem csak a helyszínen de a televíziós közvetítésnek köszönhetően több millióan a képernyők előtt ülve is részesei lehettek a nem mindennapi műsornak. Az elmúlt években olyan sztárok léptek fel ár a Palotakocerten mint Oszvald Marika, Peller Károly, Dolhai Attila, Szulák Andrea, Boncsér Gergely, Kerényi Miklós Máté, Kalocsai Zsuzsa, Kocsis Dénes, Fisch Mónika, Szendy Szilvi, Vadász Zsolt és még sokan mások.

2021-ben azt ünnepeltük, hogy ismételten egy nagyszabású estét tölthet együtt az operettet előadó művész és az azt szerető közönség. 2022-ben pedig az adja az apropót a vigasságra, hogy tizedik alkalommal kerül sor a nyár legnagyszabásúbb, szabadtéri operettünnepére, Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Ábrahám Pál, és további kiváló magyar zeneszerzők dallamainak megidézésével.

A hagyományteremtés szándéka az Operettszínház sztárjaival 2022. augusztus 5-6án is folytatódik! 

 

Fellépők:
Bordás Barbara
Dancs Annamari
Dolhai Attila
Dénes Viktor
Dolhai Attila
Erdős Attila
Homonnay Zsolt
Kiss Diána
Laki Péter
Lévai Enikő
Lukács Anita
Ninh Duc Hoang Long
Oszvald Marika
Süle Dalma
Széles Flóra
Szendy Szilvi
Vadász Zsolt

Közreműködik: a Budapesti Operettszínház Zenekara, Énekkara, valamint Balettkara

Az est háziasszonya: Szabó Anett

Vezényel: Pfeiffer Gyula

Rendező: Vincze Balázs

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top