Koncert > Caramel koncert - Margitsziget

Caramel koncert - Margitsziget

Caramel koncert - Margitsziget

Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Dátum: 2023. augusztus 15.

JEGYVÁSÁRLÁS

CARAMEL – ÚJRA - MESTERKÓD részletek 
2023. augusztus 15. kedd 20:00  
(esőnap: augusztus 16.)

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Vendég:
Szulák Andrea, Veres Mónika (Nika)

Egy csupaszív, érzékeny énekes, aki nem fél kitárulkozni, megmutatni valódi önmagát. Bátran mer énekelni az érzéseiről, mély gondolatairól, melyekkel közönségét is minden alkalommal magával sodorja. 

Caramel idén nyáron is visszatér a Margitszigetre!

Caramel népszerűsége, csodálatos hangja mellett, épp a közelségben, a személyes és végtelenül őszinte kisugárzásban is rejlik. A hatalmas rajongótáborral rendelkező énekes különleges tehetségű zeneszerző, aki saját maga írja dalszövegeit is. 

Koncertjén a régi kedvencek és az új, rádiós slágerlistákat vezető szerzemények mellett részletek hangzanak el a tavaly bemutatott, Mesterkód című musicaljéből. Az előadás Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójára íródott és hazánk neves költőinek szerelemes versei is fűszerezik majd az estét. 

Szövegíróként a költészet sem áll távol Carameltől. Jól bánik a szavakkal, úgy adja át mondanivalóját a világról, a szerelemről, a boldogságról és a hitről, hogy mindenki könnyen tud azonosulni vele. Vendégeivel, hazánk meghatározó női hangjával, olyan műsorral készül, mely felejthetetlen lesz mindenki számára.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top