Rendezvénykereső

Esemény neve: Város: Helyszín:

Facebook

Ének az esőben musical jegyek

Dátum: 2017-től
Helyszín: Budapesti Operettszínház

Ének az esőben musical - Budapesti Operettszínház

A szegedi sikeres bemutató után 2017 februárjában Budapesten is bemutatkozik az Ének az esőben musical.  A világsikerű musical ősbemutatója 1983-ban volt a londoni West Enden, majd a New York-i Broadway-t is meghódította, sikere pedig azóta töretlen. Ma már örökzöldnek számít a musical alapjául szolgáló, 1952-es film címadó zenéje, a Singing in the rain, melyhez mindannyiunk képzeletében Gene Kelly esőben előadott, jókedvű sztepptánca kapcsolódik.

Az Ének az esőben feledhetetlen történet a show-businessről és a szerelemről. A történet szerint a némafilmek sztárja, Don Lockwood és állandó partnere Lina Lamont életük első hangos mozijára készülnek, ám kiderül, hogy Lina hangja elviselhetetlen a vásznon. Don barátja, Cosmo Brown a feltörekvő fiatal színésznőt, Kathy Selden-t javasolja hangdublőrnek, akibe természetesen beleszeret a sármos színész. 

Főszerepben az Operettszínház sztárjai: Szulák Andrea, Szinetár Dóra, Szabó P. Szilveszter, Mészáros Árpád Zsolt, Gömöri András Máté, Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté, Gálvölgyi János 

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

Ének az esőben musical jegyek
Powered by Interticket