Színház > Fényevők

Fényevők

Fényevők

Helyszín: Katona József Színház
Dátum: 2014. február 15.

JEGYVÁSÁRLÁS

2014. február 15-től látható a Katona József Színházban a Fényevők. Az előadás főszerepeiben többek között Bezerédi Zoltán, Fullajtár Andrea, Ónódi Eszter, Nagy Ervin, Kocsis Gergely és Pálmai Anna is látható lesz.

A Fényevők olyan emberek, akik elhiszik, hogy másoktól eltérően, nekik elégséges eledel lehet a fény. Különc embercsoportot alkotva, a szellemi táplálék fensőbbségét hirdetik - ám gyakran azoknak, akik szívesen ennének kenyeret. E darab hőseit is a művészet, a tudomány ügyei kötik le, a világ jobbításáról vitáznak, az egész emberiséget akarják boldogítani - közben kusza szerelmi viszonyaikban vergődve, éppenséggel nem sok jót tesznek a közvetlen közelükben élőkkel. Bizarr helyzetek, félreértések sora vezet a józanodásig...

Makszim Gorkij 1904 és 1906 között írta úgynevezett értelmiségi trilógiáját (Nyaralók, A nap gyermekei, Barbárok). E trilógia középső darabját az A nap gyermekei-t Európa számos, rangos színházában játsszák napjainkban. Színházunk a darab átdolgozott változatát mutatja be.

Jegyárak: 1500, 2300, 2900 Ft

Jegyek már kaphatóak!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top