Koncert > Follow the Flow arénakoncert

Follow the Flow arénakoncert

Follow the Flow arénakoncert

Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest
Dátum: 2024. március 16.

JEGYVÁSÁRLÁS

FOLLOW THE FLOW ARÉNAKONCERT 2024
 
A napokban attól volt hangos a közösségi média, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb együttese, a Follow The Flow felcsapott utcazenésznek. A rajongók Debrecenben, Szegeden, Budapesten és Győrben találkozhattak a fiúkkal, akik Geröly Matyival kiegészülve léptek fel a járókelők legnagyobb örömére.
 
A macskakövek után viszont az ország egyik legnagyobb koncertszínpadát veszik célba: 2024. március 16-án a Follow The Flow a Papp László Sportarénában lép fel!
 
A Fura Csé, Szakács Gergő, BLR hármas az évek során megtanulta, hogy azok a dolgok működnek a legjobban, amelyek mélyen bennük gyökereznek. Ezért ezen a koncerten a trió visszanyúl a tagok gyerekkorát, művészi identitását és a Follow The Flow zeneiségét formáló szubkultúrához, a hip-hophoz.
 
Ezen a különleges estén az eddigi leghosszabb műsorral áll színpadra az együttes: előkerülnek ritkán vagy sosem játszott dalok, zeneileg és vizuálisan is felidéznek pár kulcsmomentumot. A jövő év tartogat pár új FTF-tracket, amiket szintén itt hallhat majd először a közönség élőben.
 
* Az időpont változtatás jogát fenntartják! A jegyértékesítés 2023. november 6-án kezdődik!

JEGYÁRAK ÉS JEGYVÁSÁRLÁS ITT! 

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top