Zenés színház > Zorró musical

Zorró musical

Zorró musical

Helyszín: Kincsem Park
Dátum: 2017 nyara

JEGYVÁSÁRLÁS

ZORRO MUSICAL - Nemzeti Lovas Színház - Budapest, Kincsem Park 

A Honfoglalás, Mátyás az igazságos, A költő visszatér, EDDA: A kör és még számos musical siker után a Nemzeti Lovas SZínház egy külföldi produkciót is bemutat Magyaroszágon.

A 2017-es nyár új darabja a Zorró című musical, melyet egyszerűen csak úgy aposztrofálunk: Zorró a musicalek slágere, a slágerek musicale. Latin-amerikai világhírű slágerek, Gipsy Kings és társai fognak felsorakozni a Pintér Tibor által írt magyar szövegekre, amit természetsen darmaturgiai következeteséggel, fantasztikus, vidám családoknak és gyerekeknek szánt nagy üldözésekkel és kalandokkal tarkítottunk. A cselekmények helyszíne Kalifornia, Észak-Amerika, azonban mexikói és spanyol szokások, hagyományok is keverednek a műben, így végre valódi anadlúz lovaink is táncra perdülhetnek.

A Zorr musical kiváló, parádés szereposztással találkozhatnak a nézők, mint Papadimitriu Athina, aki a Zorró feleségét alakítja majd, Pintér Tibor Zorrót fogjajátszani, azonban átadva a staféta botot a másodszereposztásban Mohácsi Márk játsza a mű főhősét, s Pápai Kíra a gonosz feleségeként jelenik meg a színpadon.

Jegyárak sé jegyvásárlás hamarosan itt!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top