Koncert > Habana Social Club koncert

Habana Social Club koncert

Habana Social Club koncert

Helyszín: Országosan
Dátum: 2024. november .

JEGYVÁSÁRLÁS

Habana Social Club koncert 2024-ben újra Magyarországon

A kubai Habana Social Club-nak előadói estje újra Magyarországon. Egy kubai zenekar élő fellépése páratlan életérzést nyújt. A kubai zene az élet feltétlen szeretetét hirdeti.

Fülbemászó slágereivel a Habana Social Club méltó utódja a Buena Vista Social Clubnak. A több mint fél évszázados múlttal rendelkező Habana Social Club jelenleg 11 fős zenekar. Évtizedek során többször megújult, fiatal virtuóz zenészek csatlakoztak az idősebb tagok mellé. Clemente Hechevarria és Rubén Gonzalez alapítók szerint: „A kubai nép életéhez, sorsához, emlékeihez egy-egy dal kötődik, amelyek a világ minden emberéhez szólnak, kivétel nélkül mindenki magáénak érezheti a mi bánatunkat és boldogságunkat. Ez a zenei örökség óriási alázatot és felelősséget kíván tőlünk, előadóktól.”

A HABANA SOCIAL CLUB a kubai és a latin-amerikai sajtó szerint is, méltó és egyetlen hivatalos utódja a Buena Vista Social Clubnak, legalább annyi fülbemászó slágerrel, mint elődje. A Buena Vista Social Club 2014-ben az Adios Tour keretében búcsúztatta el a közönségét, melyet követően még inkább megnőtt a Habana Social Club népszerűsége. 

A koncertturné alatt, a különleges show nézőiként megtapasztalhatjuk a kubai életérzést: a HABANA SOCIAL CLUB dalai mellett számos latin-amerikai világsláger akusztikus átdolgozást is meghallhatjuk. A zenei utazáson felcsendülnek a legnagyobb kubai slágerek: Flor palida, Chan – Chan, Bailando, Vivir Mi Vida, El Carneval, Guantanamera, Caballo viejo, Represent Cuba, vagy az Anhelo, amit Ricky Martin is feldolgozott.

A koncert minden korosztály számára páratlan zenei csemege, az autentikus díszlet, a híres Tropicana Club táncművészei, a színes jelmezek, a havannai hétköznapok hangulatát felidéző vetítés is felejthetetlenné varázsolják az estét.

2024. május 25. Veszprém, Hangvilla
2024. május 28. Keszthely, Balaton Színház
2024. május 29. Vecsés, Bálint Ágnes Központ
2024. május 30. Kecskemét, Hirős Agóra
2024. június 1. Eger, Gárdonyi Géza Színház
2024. június 2. Tokaj, Paulay Ede Színház
2024. június 5. Szekszárd, Babits Mihály Központ
2024. június 6. Győr, Vaskakas Színház
2024. június 7. Gödöllő, Művészetek Háza
2024. június 8. Pécs, Kodály Központ
​​​​​​​2024. június 9. Szeged, Nagyszínház
2024. június 10. Debrecen, Kölcsey Központ
2024. június 11. Szolnok, Aba-Novák Agora Kulturális Központ
2024. június 16. Budapest Park

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top