Zenés színház > Kockahas musical - Uránia

Kockahas musical - Uránia

Kockahas musical - Uránia

Helyszín: Uránia Nemzeti Filmszínház
Dátum: Folyamatosan

JEGYVÁSÁRLÁS

SZENTE VAJK LEGÚJABB DARABJA FEKE PÁL FŐSZEREPLÉSÉVEL 2023 MÁJUSÁTÓL BUDAPESTEN AZ URÁNIÁBAN FERGETEGES ZENÉS VÍGJÁTÉK A LEGNAGYOBB MAGYAR SLÁGEREKKEL

CRESCENDO MUSIC MANAGEMENT™ BEMUTATJA:

SZENTE VAJK: KOCKAHAS MUSICAL COMEDY

 PAUL: FEKE PÁL

RENDEZŐ: SZENTE VAJK

 BEMUTATÓ: URÁNIA - 2023. MÁJUS 13.

 

2023 tavaszán mutatjuk be legújabb nagyszabású produkciónkat a Kockahas - a musical comedyt. A magyar zenés színház történetének első, egyszemélyes musical comedyjének író-rendezője, a Jászai Mari-díjas Szente Vajk. A produkció különlegessége, hogy a darabot Feke Pál

Junior Príma- és Artisjus díjas művész játsza egyedül, de felvételről közreműködnek -a történet további szereplői-, a magyar színházi- és zenei élet kiválóságai. A nézők egy nagyformátumú musical előadás élményét élhetik át és látványa, “díszlete” fogadja őket, a varázslatos Urániában. Az egyedülálló vígjátékban a közönség is a darab részévé válik. A fergeteges musical comedyben a legnagyobb magyar slágerek, a főhős Paul kedvenc dalai, élőben szólalnak meg, a zenei szakma kiválóságaiból álló Crescendo Music Orchestra közreműködésével. 

Történet:

Paul, a negyven körüli musicalszínész nagy lépésre szánja el magát. Egy sikeres életmódváltást ígérő cég segítségét igénybe véve a hegyekbe megy, hogy elvonulva a világtól, a Fitt-házban megszabaduljon a felesleges kilóitól. Trainer, instructor, lifestyle-coach, wellbeing adviser. Nos... Ők mind... Nincsenek ott. Mert leszakadt a hó, ami elzárja a hegytetőt a külvilágtól. Paul azonban mit sem sejtve megérkezik. A fitt-ház üres, a hó egyre csak esik, ő pedig egyedül marad, mindössze tizennégy napra való élelemmel. És eltelik tizennégy nap.

KOCKAHAS pedig még csak ekkor kezdődik! Paul visszatekint az életére, elénekli a kedvenc dalait és megpróbálja tartani a kapcsolatot a szeretteivel, de kiderül, hogy az élete is pont annyira magányos, kilátástalan és végtelenül komikus, mint ahogyan a Fitt-házban érzi magát.

KOCKAHAS musical comedy két részben

MŰSORIDŐ: 100 perc, egy szünettel

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top