Koncert > Mága Zoltán Budapesti Újévi Koncert jegyek

Mága Zoltán Budapesti Újévi Koncert jegyek

Mága Zoltán Budapesti Újévi Koncert jegyek

Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest
Dátum: 2014. január 01.

JEGYVÁSÁRLÁS

FIGYELEM! MÁGA ZOLTÁN 2015-ös Újévi koncertjére már megkezdték a jegyértékesítést! Részletek itt!

2014-ben hatodik alkalommal kerül megrendezésre Közép-Európa legnagyobb újévi koncertje Budapesten a Papp László Sportarénában! Mága Zoltán és sztárvendégei 2014. január 1-én is várják a közönséget egy fergeteges ünnepi koncertre.

A koncerten a hazai zene és kultúra legjobbjai ünnepelnek együtt a világhírű hegedűművésszel Mága Zoltánnal!

Mágazoltán Újévi koncertjére 2014-ben is a magyar tehetségek lesznek meghívva. Az elmúlt években a Budapesti Operettszínház sztárjai mellett az X-faktor legjobbjai, a Nemzeti Színház és az Operaház krémje és a magyar pop szakma legkedveltebb előadói látogattak el.

Mága Zoltán elmondta, már január végén elkezdi szervezni a 2014-es újévi koncertjét, hogy a Las Vegas-i show-műsorokban látható világot is fokozva újra elvarázsolja az újévet közönséget. Legutóbb több mnit 500 fellépő, és egy hatalmas LED fal valamint látványos díszletek várták a közönséget.

A 2014-es Mága Zoltán Újévi koncert fellépőinek teljes névsorát még nem hirdették ki, már biztos hogy fellép a kiváló lírai mezzoszoprán, az EMeRTon-díjas magyar énekesnő, Szekeres Adrien valamint Andreas Schager a Bécsi Operaház tenorja, Szakcsi Lakatos Béla Kossuth-díjas, Érdemes zongoraművész, Julia Novikova jelenleg világhírű orosz szopránénekes a Plácido Domingo nevével fémjelzett 2009-es Operalia nemzetközi énekverseny győztese, a verseny fődíjasa. Továbbá fellép Szenthelyi Miklós Kossuth-díjas hegedűművész, Kiss B. Atilla Liszt-díjas tenor, Zsédenyi Adrienn azaz Zséda, valamint a Budapesti Operettszínház művészei: Frankó Tünde Liszt Ferenc-díjas operaénekes, Oszvald Marika Jászai Mari-díjas színművész, Dancs Annamária és Kerényi Miklós Máté Soós Imre-díjas színművész.

Mága Zoltán 2014 Újévi Koncert jegyárak:
5900Ft, 8300Ft, 9500Ft, 11900Ft, 14300Ft, 19100Ft, 23900Ft, 41900Ft

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top