Koncert > Mága Zoltán Újévi koncert 2025 - Aréna

Mága Zoltán Újévi koncert 2025 - Aréna

Mága Zoltán Újévi koncert 2025 - Aréna

Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest
Dátum: 2025. január 01.

JEGYVÁSÁRLÁS

17. jubuleumi MÁGA ZOLTÁN 2025 ÚJÉVI KONCERT

A Prima Primissima-díjas hegedűművész immár tizenötödik alkalommal rendezi meg a Budapesti Újévi koncertjét. Mága Zoltán Újévi koncertjein ismét számos hazai és külföldi sztár lépett fel.  

2025. január 1-én a hagyomány folytatódik a Papp László Sportarénában. Mága Zoltán Újévi koncertjén immár 15. alkalommal sztárvendégeivel várja az ünnepelni vágyó közönséget az Arénában. 

A nagyszabású jubileumi újévi koncerten számos hazai és külföldi sztárfellépő is látható lesz. Az elmúlt években a pop zene képviselői mellett számos opera tehetség, valamint az operett legjobbjai is színpadra léptek, de Mága Zoltán mellett zenéltek a magyar zene legnemesebb képviselői is, többek között Rost Andrea, Molnár Leveente, Keresztes Ildikó, Szulák Andrea, , Berkes Gabi, Tóth Gabi, Mága Jennifer, Zsédenyi Adrienn, Wolf Kati, valamint Molnár Ferenc „Caramel”, Vastag Csaba, Oláh Gergő, Takács Nikolas, Kökény Attila, Berkes Olivér és L.L. Junior 

A Prima Primissima-díjas hegedűművész immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a Budapesti Újévi koncertjét.

Az Újévi koncert az elmúlt több mint 10 évben meghódította Amerikát és Európát is, hiszen Budapest mellett már Bécsben is minden évben megrendezésre kerül a koncert. A legutóbbi nagy sikerű koncertet Amerikában a CBS is vetítette és számos világhírű művész után az Oscar díjas művész,  Andrea Bocelli, Michael Bublé, Celine Dion, Josh Groban, Madonna, Whitney Houston, Barbara Streisand, Rod Stewart, Jennifer Lopez  producere David Foster is Budapesten lépett fel.  

Mága Zoltán Budapesti Újévi koncertje 2025. január 1-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. 

Jegyávásárlás itt!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top