Koncert > Pasión de Buena Vista

Pasión de Buena Vista

Pasión de Buena Vista

Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest
Dátum: 2014. október 13.

JEGYVÁSÁRLÁS

2014. október 13-án a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a különleges koncertnek, amire már elkezdték a jegyek értékesítését. A nagy érdeklődésre való tekintettel október 14-én még két alkalommal lesz látható az előadás a RAM Colosseumban is.

A Pásion de Buena Vista már díjakat is nyert. Bátran mondhatjuk, hogy aki szereti a Buena Vista Social Clubot az imádni fogja ezt a showt is. Eddig ugyanis 35 országban több mint 500.000 embert csábítottak be előadásukra.

Amikor Kubára gondolunk, akkor biztos, hogy a kubai szivar és a kubai zene az első ami eszünkbe jut. A világ legismertebb táncai közé tartozik a rumba, a mambo, a salsa és a cha-cha-cha a mai napig. A mediterrán hangulatú tánsok és a mediterrán zenei világ még mindig megunhatatlan, mert valami olyan varázslatos, megnyugtató, de egyben felpörgető és érzéki hangulatot képes előidézni, amit semmi más.

A kubai zene mindenkit fiatalabbá és vonzóbbá tesz, mert a zene mindenkiben ott van. A Pasion de Buena Vista produkciója a kubai életérzést kívánja elhozni és megmutatni. Az 1940-es és 1950-es években divatos stílus mellé egy vérpezsdítő show készült és világ körüli turnéra indult.

A hangulatért a Pasion de Buena Vista csapata felel. A csapat tagjai : Sotto Victor-Antunez, Lisbet Castillo-Montenegro, Estanislao "Augusto" Blanco Zequeira, Dariel Lopez, Caridad Sosa-Varona és Yamilet Gonzáles-Campusano.


Jegyárak:
7900Ft, 9900Ft, 12900Ft, 14900Ft, 19900Ft, 23900Ft, 27900Ft

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top