Rendezvénykereső

Esemény neve: Város: Helyszín:

Facebook

R-Go koncert 2021 - Budapest

Dátum: 2021. szeptember 12.
Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad

R-GO koncert 2021 - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Ballag a katona, Szeretlek is meg nem is, Létezem, Ne félj te kis bolond, Ki ölel majd át, Mit szólsz, milyen az élet és még sorolhatnánk a Szikor Róbert által ikonikus slágerekké vált R-go dalokat amiket mindenki ismer már.

Az együttes tagjai 1982 decemberében már együtt zenéltek. Szikora Róbert énekelt, Környei Attila basszusgitározott, Kozma Tibor gitározott, Holló József a billentyűs hangszereken játszott, Barille Pasquale dobolt. Elsőként a Létezem és a Megy a lány az utcán című számokat vették fel. Később, a Bombázó című szám felvételekor csatlakozott az együtteshez „gida”-ként (háttérénekes-táncos) a vietnami-francia Clavier Charlotte és Varga Éva. Az R-Go több évben is az év együttese lett, tagjai a maguk hangszerén dobogósok. Szikora eközben Görbe Nóra színésznőnek is írt lemezt. 

A Margitszigeten a szezon a 2021-es évben már május elején elindul méghozzá az R-Go koncerttel. A csikidám  királya a gidákkal várja a közönséget a nyár elejei koncertjén.

Az R-Go koncert 2021. szeptember 12-án kerül megrendezésre a MArgitszigeti Szabadtéri Színpadon. A budapesti koncert esőnapja szeptember 14.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

R-Go koncert 2021 - Budapest
Powered by Interticket