Zenés színház > Rebecca musical Budapesti Operettszínház

Rebecca musical Budapesti Operettszínház

Rebecca musical Budapesti Operettszínház

Helyszín: Budapesti Operettszínház
Dátum: 2017-től

JEGYVÁSÁRLÁS

REBECCA MUSICAL - OPERETTSZÍNHÁZ

Az Elisabeth és a Mozart! című sikermusicalek szerzőpárosa, a magyar származású, Grammy-díjas komponista, Sylvester Lévay és a szövegíró Michael Kunze újabb nagyszabású vállalkozása Bécs, Japán és Helsinki után, a Broadway előtt a Budapesti Operettszínházban!

Kora legnépszerűbb regényírójává tette, s a világhírt is meghozta a Rebecca Daphne du Maurier számára. Valódi sikertörténet született 1938-ban, a szakértők igazi mesterműnek tartják a könyvet, s alighanem igazuk van, hiszen a sztori a XXI. században is izgalmas. A rengeteg sikerkönyvet jegyző szerző több műve élt tovább a filmvásznon, például a Jamaica Inn, a Madarak és az Oscar-díjas Rebecca, melyet itthon A Manderley-ház asszonya címmel ismertek meg a nézők Alfred Hitchcock rendezésében.

Janza Kata, Polyák Lilla, Szabó P. Szilveszter, Szulák Andrea, Peller Anna, Füredi Nikolett, Vágó Bernadett főszereplésével  látható a Budapesti Oeprettszínházban a hamarosan talán Broadway babérokra is törő Rebecca musical. A nagy siekrű A Manderlay ház asszonya című film musical verziója volt a színház egyi klegjátszottabb darabja 2011-ben. A musicalt Bukarestben is bemutatták ,aho ldíjat is nyert.

A musical zenéjét és szövegét a Mozart és az Elisabeth musical szerzőpárosa Lévay Szilveszter és Michael Kunze írták.

Rebecca musical jegyek már kaphatóak!

Jegyárak: 

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top