Koncert > The Golden Voices of Gospel koncert - Budapest

The Golden Voices of Gospel koncert - Budapest

The Golden Voices of Gospel koncert - Budapest

Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ
Dátum: 2015. december 28.

JEGYVÁSÁRLÁS

Az amerikai templomok hangulatát hozza Budapestre egy igazán különleges produkció 2015. december 29-én, a Budapesti Kongresszusi Központba.


THE GOLDEN VOICE OF GOSPEL egy izgalmas turné keretében járja a világot, hogy hangszeres és tradicionális kórustémákon keresztül mutassa be a gospel szépségeit. 2000-es indulásakor a formációt megálmodó Dwight Robson Tiszteletes a gospel műfaj legjobb amerikai képviselőit hívta meg együttesébe. Hosszú út vezetett Missouri St. Louis gettójából a mostani világturnéig, amelyen Robson már elismert Tiszteletesként hirdetheti az élet szeretetét.
 
Robson már 10 éves korától tagja volt a helyi templom kórusának. Tanulmányait Kaliforniában, Kansasban, majd a bostoni Egyetemen végezte. Doktori címe mellé teológiai mesterfokozatot szerzett, majd 14 éven át lelkipásztorként szolgált. Teljes odaadással vezette templomának gyermek- és felnőttkórusait, és a zenekarát. Zene iránti alázata és a közössége iránti önzetlen elkötelezettségének köszönhetően az emberek "az éneklő lelkész"-ként emlegették. Robsonhoz a gospel mellett, a pop és a színház világa is közel került. Az "It’s a Raining Men" című világslágert is előadó Weather Girlsvokalistájaként dolgozott, de fellépett Michael Jacksonnal és Mariah Carey-el is. Az "Oroszlánkirály" musicalnek kóruszenei vezetője, a berlini "Gospel Award" zenei rendezője is volt

A THE GOLDEN VOICE OF GOSPEL formációt valódi, hús-vér muzsikusok és fantasztikus énekesek alkotják. A változatos repertoárban az ütős hangszerek, a zongora és a basszus egyenlő szerepet kapnak, ami felhőtlen jókedvet kölcsönöz az előadásnak. A közönség minden alkalommal egy nagyon személyes és páratlan élménnyel lesz gazdagabb: a jól ismert gospel dalok a déli spiritualitás felemelő tradicionális világába kalauzolják a nézőket. "Az előadás rendkívül inspiráló és lebilincselő, amely mindig az életet és a vallást hirdeti." - foglalta össze Robson Tiszteletes a koncert esszenciáját.

Jegyárak / Szektorárak: 5900Ft, 8900Ft, 9900Ft, 11900Ft, 12900Ft

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top