Koncert > Tom Jones koncert - MVM Dome

Tom Jones koncert - MVM Dome

Tom Jones koncert - MVM Dome

Helyszín: MVM DOME
Dátum: 2023. július 01.

JEGYVÁSÁRLÁS

ÚJ IDŐPONT!!

Tom Jones! Hosszú idő után újra Budapesten!

Maga a legenda, maga a mítosz! A 83 éves zenei zseni, aki jobb, mint valaha.

Aki úgy énekel, hogy lecsukod a két szemed, hallgatod, hallgatod, s minden megszűnik körülötted. Ez egy új világ, Tom Jones világa. A hang és a zene világa. Lassan 60 éve. Az állandóság, mely kiteljesít. Surrounded By Time. Az új album, mely hosszú évekkel előzi meg a korát. A búcsú. Mint, aki nagyon hosszú útra indul, s nem tér vissza sose. S a régi dalok. Delilah, Sexbomb, Kiss. Mindegyik újra hangszerelve, újra értelmezve. Mert körülzár az idő. Mert lejárt az idő.

Ezt a koncertet meg kell hallgatni. 2023. július 1-én, az új MVM DOME-ban.

Az idén 83 éves Tom Jones még mindig kirobbanó formában van, pedig néhány éve még ezt nyilatkozta: „Tudod, pár éve nem voltam olyan jól. Amikor kijöttem a kórházból, meglátogattam az orvost, aki azt mondta, hogy az életkoromat figyelembe véve ideje lassítani. Na ez olyan volt, mint egy vörös rongy a bikának”

Sir Tom Jones egy élő legenda, számtalan rangos díj nyertese és elnyerte a világ legszexisebb férfija címet is. Karrierje több, mint 50 évvel ezelőtt kezdődött, s máig a közönség és a kritikusok kedvence. Több mint 100 milliós lemezeladással és 36 Top 40-es slágerrel büszkélkedhet az élete folyamán.

Néhány évvel ezelőtt 2020 júniusában Tom Jones lemezkiadója felvetette a 80. születésnapjának megünneplését. Ebben a korban már gyakran használják örökség szót – és ez esetben nem ok nélkül. Ha az „örökségről” és Tom Jonesról szeretnénk beszélni, nehéz eldönteni, hol kezdjük. Azok a dalok, mint példáula Whats New Pussycat, a Delilah, az If I Only Knew és a Sex Bomb, alig ölelik fel egy olyan zenei karrier egészét, amit Tom Jones neve fémjelez.

A 2021 áprilisában piacra került Sourrended by time album joggal nevezhető igazi örökségnek, hisz olyan dalok kerültek rá, melyek nagyrészét újra feldolgozták, vagy félretetté” és most Tom Jones elérte azt a kort, hogy méltóképpen elénekelje azokat.

Minden egyes Tom Jones koncert egy olyan varázslatos utazás, ahol zenei műfajok és korosztályok találkoznak, hangja és előadásmódja generációkat hoz össze.

Tom Jones nem fél belekóstolni a különböző zenei stílusokba. Dalaiban ott van a pop, a rhythm & blues, a country és a gospel.

 

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top