Rendezvénykereső

Esemény neve: Város: Helyszín:

Facebook

Within Temptation - Jegyek

Dátum: 2014. március 14.
Helyszín: Pecsa Music Hall - Petőfi csarnok

Within Temptation koncert 2014-ben Budapesten a Pecsában!

2014 március 14-én Budapestre látogat a szimfonikus metal ma is töretlenül népszerű holland képviselője, a Within Temptation. Az együttes januárban megjelenő új nagylemezét mutatja majd be a Petőfi Csarnokban, és ízelítő gyanánt hamarosan egy EP-t is kiad – ráadásul az egyik dalban a műfaj talán leghíresebb énekesnője, Tarja Turunen is vendégszerepel.

Végre fény derült a Within Temptation új dalában szereplő különleges vendég személyére: a holland szimfonikus zenekar rajongói már napok óta azt találgatták a Facebookon, hogy ki énekel együtt Sharon den Adellel a hamarosan megjelenő új dalban. A vendég nem más, mint a világhírű rockdíva, Tarja Turunen: ő lesz hallható a szeptember 27-én megjelenő négy számos EP, a Paradise (What About Us?) címadó dalában.

Az új EP a januárra tervezett, jelenleg is készülő hatodik stúdióalbum előzetese. A zenekar már most meghirdette tavaszi lemezbemutató turnéját is, mely Magyarországot is érinti: 2014. március 14-én a városligeti Petőfi Csarnokban láthatjuk őket. 

2014. 03. 14. 19:00
Petőfi Csarnok
Jegyárak: 7.900.- / 2014. január 1-től 8.900.- / a koncert napján 9.900.-

Within Temptation - Jegyek