Rendezvénykereső

Esemény neve: Város: Helyszín:

Facebook

Abigél musical

Dátum: Folyamatosan
Helyszín: Budapesti Operettszínház

A musical új aspektusból közelít a csodálatos szívet melengető, síros-nevetős történethez. Az egész Gina, a tizenéves gimnazista lány egy drámai pillanatban történő visszaemlékezése...

... életének egy meghatározó korszakának újraélése. A fordulatos regény lehetőséget ad egy eddig nem látott színpadi adaptációra!


2004 nyarán a Kossuth-díjas írónő Álarcosbál regényéből Somogyi Szilárd igazi musicalcsemegét készített. Magda néni természetesen látta ezt az előadást, és nagyon boldog volt, hogy a musical műfajában is megjelenik. Igazán ez "törte meg a jeget", hiszen sokan sokszor kérték tőle az Abigél című regényt is, hogy musicalt írjanak belőle. Az Álarcosbál sikere után az ifjú rendező kapta meg tőle ezt a lehetőséget, s írta meg az Abigél című musical szövegkönyvét. Társa lett a munkában Kocsák Tibor zeneszerző és Miklós Tibor dalszövegíró, akik már korábban, a Rock Színház idején vittek sikerre zenés műként olyan irodalmi remekeket, mint a Légy jó mindhalálig vagy az Anna Karenin.

A musicalt Csonka András, Mészáros Árpád Zsolt, Bálint Ádám, Füredi Nikolett, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Földes Tamás, Szabó P. Szilveszter, Udvaross Dorottya, Felföldi Anikó főszereplésével láthatja a közönség.

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

Abigél musical
Powered by Interticket