Rendezvénykereső

Esemény neve: Város: Helyszín:

Facebook

Koncz Zsuzsa koncertjegy

Dátum: 2021. október 07.
Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest

„Szóljon a dal” 

KONCZ ZSUZSA koncert 2020 - ARÉNA
 
Koncz Zsuzsa a magyar popzene egyik ikonja, aki tizenharmadik budapesti nagykoncertjére készül 2021. október 7-én, a Papp László Budapest Sportarénában. 
 
„Nem vagyok babonás, így sem az nem riasztott el, hogy 13. alkalommal lépek fel egy több, mint tízezer fős Arénában, sem az, hogy az ’56-os forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóját követő másnap” – nyilatkozta Koncz Zsuzsa. 
 
Erre az alkalomra Bródy János új dalt írt a művésznő számára Másnap címmel, amelyet várhatóan tavasszal már a rajongók is meghallgathatnak. „Bízom benne, hogy a közönségem tetszését is elnyeri ez a dal, és ők is azt érzik majd, amit én éreztem, mikor először elolvastam. Ennek a koncertnek a mottójául pedig Bródy János egy korábbi szerzeményének, a Miért hagytuk, hogy így legyen c. albumom nyitó dalának sorát választottam” – mondta budapesti Aréna koncertjéről. 
 
Koncz Zsuzsa nagyszabású Aréna koncertjeit mindig hatalmas érdeklődés övezi. Nevével felsorolhatatlan mennyiségű, sokak által szeretett dal fonódik össze, melyek közül jó néhány a 2021. október 7-i koncerten is felcsendül majd.

Koncz Zsuzsa 2021-es arénakoncertjére már elkezdték a jegyértékesítést! Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

Koncz Zsuzsa koncertjegy
Powered by Interticket