Koncert > Bangó Margit koncertjegy

Bangó Margit koncertjegy

Bangó Margit koncertjegy

Papp László Sportaréna Budapest
2022. február 12.

JEGYVÁSÁRLÁS

BANGÓ MARGIT ARÉNA KONCERT 2022

A cigányzene koronáztlan királynője, akinek mindenki ismeri  nevét Bangó Margit több mint 50 éve van a pályán. A Kossuth-díjjal is kitüntetett művésznő mára már a cigányzene ikonjává vált és zenéjével képes megszólítani a fiatalabb korosztályt is.

Bangó Margit koncertezik 2022. február 12-én Budapesten a Papp László Sportarénában.  Az Arénában elhangzanak pályafutásának meghatározó dalai, legnagyobb slágerei, mint például a Halk zene szól az éjszakában, a Fekete bánat, a Hosszú fekete haj, az Álltam a hídon. A koncerten Szalai Antal és Cigányzenekara kíséri majd, közreműködik Kökény Attila, Takács Nikolas, Emilio, Roby Lakatos, Rigó Jancsi, Szigeti Fercsi és a 4 for Dance táncegyüttes. Néhány dal szimfonikus hangszerelésben, a Budapest Chamber Sinfonietta kíséretében, Drucker Péter vezényletével szólal majd meg. 

Az eredetileg 2021. május 16-ra meghirdetett Bangó Margit 70 koncert az eredeti helyszínen, 2022. február 12-én, szombaton kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top