Fesztivál > Budapest Essentials

Budapest Essentials

Budapest Essentials

Helyszín: Budapest
Dátum: 2014. május 29.

JEGYVÁSÁRLÁS

Budapest Essentials 2014 Budapest Essentials - Live the City - 2014. 05.29 - 2014.06.01.

A Budapest Essentials minden egyben, amit ez a város kínál: zene, buli, kultúra, gasztronómia, turisztika és még ennél is több! 12 hónapnyi Budapest, 4 napba csomagolva...egy mindent elsöprő eseménysorozat, egyetlen karszalagba tömörítve! Egyetlen jeggyel Tiéd a város! Egy kult+zene+gasztró kombó, ami minden porcikájában neked szól!

Helyszínünk a város, színpadjaink a klubbok, díszletünk Budapest!
Nabiha Whomadewho, Yuksek, Alex Metric, Jjullionaire, Kraak & Smaak DJ Set, DBRIDGE, Tiger & Woods, DJ Yoda, Kingdom, Jazzanova DJ Set, Waze @ Odyssey, Rodriguez Jr., Benoit & Sergio, The Herbaliser DJ Set,Stamina Mc + Random Trip, Aquarius Heven, Shit Robot, Jubie, SP:MC, Sebo K, Hnny, Duffy Disco, Teenage Mutants, Jons Rathsman, Garden City Movement, Dizzy Bell, And ID, Hangmás, Flic Flac, Aleks Fardel, Joyce Muniz, Isaac Tichauer, Chloe Martini + Soulclap Budapest

Bővebben a fesztiválról:
A Budapest Essentials egy csodálatosan ízletes  élmény, az összes különleges kulturális, városi hozzávalóból keverve, felrázva és 4 napban tálalva. Minden egyben, amit ez város kínál: zene, buli, kultúra, gasztronómia, turisztika és még egy kis plusz is. 12 hónapnyi Budapest, 4 napba csomagolva: az összes hely és élmény, ami ezt a várost azzá teszi ami…egy mindent elsöprő esemény-sorozat, egyetlen karszalagba tömörítve! Egyetlen jeggyel Tiéd a város! Egy kult+zene+gasztró kombó, ami minden porcikájában neked szól! Lehetőségek százaival szolgálunk, hogy összeállíthasd a tökéletes 4 napot, amire vágysz!

Ezen fesztivál születése egyenes következménye Budapest, mint kulturális tér változásának. Az utóbbi 5 évben zajló streetfood-forradalom mellett havonta bukkannak fel újabb és újabb szórakozóhelyek, klubbok, létrehozva az egyedi – lassan világhírű – budapesti party-kultúrát.

Helyszínünk a város, színpadjaink a klubbok, díszletünk Budapest!

Mi adjuk a beat-eket, a jövő zenéjét! Több mint 50 fellépő, több mint 20 helyszínen! Több, mint buli: nemzetközileg elismert zenekarok, DJ-k és a magyar szcéna legjava egy gondosan válogatott kombinációban szervírozva. Minez azokban a klubbokban és bárokban, amiktől a budapesti éjszakai élet kivételes.

Ha már áldoztál a buli isteneinek...

Kiváncsi vagy Budapest azon arcára, amiről még te sem tudtál? A Budapest Essentials előkészítette neked! Bekukkantanál a magyar start-up szcéna színfalai mögé? Itt a lehetőség. Mit szólnál a naplementéhez egy tetőteraszon a város felett? Elintéztük neked. Tudni akarod a magyar divattervezők titkát? A bemutató termükbe juttatunk Téged! Budapest titkai vezetett séta formájában? Még erre is gondoltunk!

Mi van még a listán?

A város szívárvány színű gasztronómiai palettája. A Budapest Essentials minden színből a legjobbat kínálja neked. Fúziós éttermektől kezdve, a streetfood kajáldákon át, a magyar klasszikusokon keresztül a nemzetközi konyháig.

Még több is belefér?

Gazdagítsd az élményt egy kis gyógyfürdőzéssel, állatkerti sétával, vagy legyél egy napra turista Hop On-Hop Off járatunkon!

Earlybird bérlet - 9.900 forint
március 28 - április 20.
tartalmaz: belépés minden koncertre, bulira és városi programra. Kedvezmény minden gasztro partnernél,
egyszeri ingyenes belépés az SPECIAL programjaink közül egy szabadon választottra.

Elővételes bérlet  - 16.500 forint
tartalmaz: belépés minden koncertre, bulira és városi programra. Kedvezmény minden gasztro partnernél,
egyszeri ingyenes belépés az SPECIAL programjaink közül kettő szabadon választottra.

Helyszíni bérlet - 21.000 forint
tartalmaz: belépés minden koncertre és bulira és városi programra. Kedvezmény minden gasztro partnernél,
egyszeri ingyenes belépés az SPECIAL programjaink közül kettő szabadon választottra.

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top